RVD - Martijn Beekman

Zanger Flemming ontmoette koningin Máxima tijdens de ‘uitblinkerslunch’ op Paleis Noordeinde in Den Haag en komt met enkele verrassende weetjes over onze koningin. Maar mag hij die eigenlijk wel zomaar publiek maken?

Normaal mogen de uitblinkers niets naar buiten lekken over hun ontmoeting met de koning en de koningin, maar daar lijkt Flemming zich weinig van aan te trekken. Misschien miste hij de memo. Maar wat kwam Flemming zoal te weten over koningin Máxima?

“Ik zat aan tafel met Máxima, superlieve vrouw”, benadrukt de zanger in gesprek met RTL Boulevard. En dan lijkt Flemming gewoon vriend aan huis van onze Oranjes te zijn geworden…

“Het is gewoon heel erg leuk om hen ook wat beter te leren kennen”, voegt Flemming er losweg aan toe. De koningin toonde zich trouwens erg geïnteresseerd in de aanwezigen. En vragen beantwoorden vond ze fijn. Zo lost Flemming nog een opvallend weetje over de echtgenote van koning Willem-Alexander…

Zo vond Máxima het volgens Flemming ‘juist leuk’ om vragen over haar dagelijks leven te krijgen, en onthulde ze dat ze graag ‘lekker buiten zwemt als het niet te koud is’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl