Brunopress.nl

De recente bedreigingen aan het adres van kroonprinses Amalia plaatsen recente bewegingen van onze prinses plots in een heel ander daglicht. Verkeerde Amalia toen al in gevaar?

Het is Story die de puzzelstukjes juist legt… Op 5 september zou Amalia met de fiets naar de universiteit komen en zou er ruimte zijn voor een officieel fotomoment. Maar op het laatste nippertje werd alles omgegooid…

Amalia kwam gewoon aangewandeld en in de straat reden meerdere auto’s met beveiligers heen en weer. Tot op het universiteitsterrein zelf werd Amalia geschaduwd door bodyguards. Was er toen al een concrete dreiging?

Volgens Story zijn er signalen voor een aanstaande ontvoering en zelfs een moordaanslag op Amalia. Plotseling worden die ‘last minute’ wijzigingen op 5 september in een heel ander daglicht gesteld. Maar in hoeverre was de kroonprinses zelf al op de hoogte van de dreiging?

Story schrijft dat bij Amalia geen spoortje van stress te zien was op die bewuste 5de september. “Integendeel: ze straalde van frisse moed en zin in haar nieuwe leven in Amsterdam.” Was ze nog niet op de hoogte van de bedreigingen? Of is Amalia gewoon mentaal een ijzersterke meid?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl