Foto: VTM

Hoe zou het ondertussen met Leontine Borsato gaan? Die vraag stelde Bekende Buren zich. Eigenlijk bestaat Leontine Borsato niet meer, het is terug Leontine Ruijters, maar de naam Borsato verkoopt nu éénmaal beter of doet vaker klikken.

De website wist foto’s van Leontine te bemachtigen terwijl zij terugkeerde van een bezoek aan ‘Bio Energie Therapie’, een kliniek waar je verschillende therapieën kan ondergaan waardoor je weer een gezond en vitaal lichaam krijgt.

Bekende Buren gaat ervan uit dat het slecht gaat met Leontine, gewoon omdat zij daar een behandeling ondergaat. Misschien gaat het wel prima met Leontine en geniet zij gewoon van de behandeling zonder dat zij al te veel klachten heeft. Maar misschien zijn die klachten er effectief wel, een scheiding gaat niet in je koude kleren zitten.
Van wanneer de foto’s dateren is niet duidelijk, maar Leontine gaat met mondkapje op richting haar wagen. En dat in openlucht. Dat was uiteraard nergens voor nodig, tenzij Leontine hoopte dat niemand haar zou herkennen. Maar dat laatste is dus mislukt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl