Peter De Smedt

Frans Bauer stond donderdagavond in het Atlas Theater in Emmen en daar werd een bijzonder leuk feestje gebouwd. Na afloop van het concert wachtte Frans nog een 250 kilometer lange rit huiswaarts om gezellig bij Mariska in bed te gaan liggen.

Onderweg besloot gezellige Frans om toch maar een foto te nemen van een mijlpaal: er stond 200.000 kilometer op de teller van zijn wagen. “200.000 veilige kilometer in mijn auto”, schreef Frans in het holst van de nacht op Instagram.

De zanger uit Fijnaart deelde de foto iets voor 1 uur vannacht vanuit zijn BMW.  Maar wat moeten we daar nu van denken? “En dan tijdens het rijden een foto maken, met telefoon??”, vraagt een volger zich hardop af.

En er is nog iemand die gezellige Frans op de vingers tikt: “Frans je mag niet auto rijden en met je telefoon spelen”, klinkt het. Maar reed Fans op dat ogenblik wel met de wagen?  

Wellicht niet, want de motor had slechts een toerental van 1200 en dat is weinig voor een wagen die 100km/u aan het rijden is. Blijkbaar was Frans héél even aan de kant van de weg gaan staan, gelukkig maar. Frans is een goede én veilige chauffeur, dat is algemeen geweten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl