RVD - Jeroen van der Meyde

Wat eten onze royals? Genieten ze vanaf het ontbijt al meteen van kreeft en champagne? Niet zo bij onze voormalige koningin Beatrix. Zij houdt het simpeler…

Prinses Beatrix blijkt dol te zijn op broccolo met rijst en kip, onthulde haar kleindochter Eloise in het online programma ‘Samen Cheffen’ van culinair influencer Daan van der Lecq. Al mag het met kerst wel iets feestelijker bij onze Oranjes. Wat staat er dan op het menu?

Gravin Eloise voegt eraan toe dat kerst wel met een ‘fancy menu’ gevierd wordt, maar dat oma Beatrix in het dagelijkse leven toch ‘eenvoudige, maar goed gemaakte’ maaltijden verkiest. Al zijn onze Oranjes ook zoetekauwen…

Het favoriete dessert van Beatrix is een ‘sachertorte’, lezen we op Blauw Bloed, een uit Wenen afkomstige taart bestaande uit chocoladecake en abrikozenmarmelade. Al stelt prinses Beatrix daar wel één duidelijke eis aan…

Rick Evers onthulde bij Kidsweek dat Beatrix geen pitjes wil in haar sachertorte. De bakker in Amsterdam die voor Beatrix het originele recept uit Wenen bakt, weet alvast waaraan zich te houden!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl