Alsmaar meer details lekken uit over hoe prinses Ariane zal leven wanneer ze na de zomer naar het UWC Adriatic in Italië trekt om er te gaan studeren. Er geldt alvast één duidelijke regel…

Eind augustus reist Ariane af naar Italië om er samen te gaan leven met haar nieuwe studiegenoten. En de regel zijn behoorlijk strikt aan het Adriatic…

In de residenties van de prestigieuze kostschool deel je een kamer met twee tot vier medeleerlingen die sowieso uit een ander land komen. En op school geldt er een heel strikte ‘bedtijd’. 

“De school heeft een strikte ‘bedtijd’ van half elf, waarna er alleen nog opgebleven mag worden met een koptelefoon op om anderen niet te storen”, lezen we  op de website All Things Amalia.

Ook het ontbijt, lunch en diner worden in de Mensa genuttigd door alle leerlingen. Enkel wanneer je je expliciet afmeldt kan je het dorp in voor een alternatieve maaltijd. Hoe zal een ‘schooldag’ eruitzien voor prinses Ariane?

All Things Amalia ploos uit dat de schooldag aan het UWC Adriatic om 8 uur begint en om 13h15 wordt er geluncht. In de namiddag staan er dan ‘activiteiten en diensten’ op de agenda. Vrij ben je dan allerminst. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl