Slecht nieuws voor wie al de aandacht voor André Hazes beu is. De zanger verkeert in bloedvorm en staat op het punt nog méér in de spotlights te belanden!

“André is een jonge, frisse gozer die moderne liedjes moet zingen. Hij heeft alles om de grootste van Nederland te zijn”, klinkt het in De Telegraaf.

Aan het woord is Billy Dans, de nieuwe songwriter van André Hazes junior. En dan volgt er nog een duidelijke sneer richting het oude muzikale team van André…

“Kijkend naar het talent van André, moet ik eerlijk zeggen dat zijn oude team wel wat steken heeft laten vallen”, haalt Billy Dans zwaar uit naar de oude ‘maten’ van André Hazes.

“Er zit zo veel meer in deze jongen dan wat eruit is gehaald”, voegt de songwriter eraan toe. De nieuwe songs van André Hazes zijn van ‘een heel ander niveau dan voorheen’, lezen we in De Telegraaf. En dan komt er nog een bijzondere belofte…

Het nieuwe album belooft vol te staan met ‘allemaal hits’. Al is het nog even wachten op nieuwe muziek van André Hazes…

“Het is nog even afwachten wanneer we de eerste single gaan uitbrengen, een comeback kun je maar één keer goed doen. Eerst gaat hij Holland zingt Hazes doen, daarna zal er snel wat komen”, aldus Billy Dans in De Telegraaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl