Foto: Play4

Een nieuw hoofdstuk in de soap Monique Westenberg-André Hazes en deze keer zou zij de boosdoener zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer is André boos op Monique omdat zij via verschillende bedrijven nieuwe meubels en woonaccessoires gekregen zou hebben. Gratis, leuk toch?!

André denkt daar blijkbaar anders over want in ruil voor al die gratis spullen moet er een fotoshoot gebeuren. “André is daar super pissed om geworden, omdat ze dit allemaal in gang heeft gezet zonder overleg”, meent Yvonne Coldeweijer.

“Hij geeft aan dat het zijn huis is en hij de inrichting daarom bepaalt en niet zij. De laatste dagen irriteert hij zich dood aan Monique en gedraagt hij zich koud en zakelijk ten opzichte van haar”, gaat de koningin van de Nederlandse juice verder.

“Het lijkt net of hij express ruzie met haar zoekt, zodat hij straks een reden heeft om haar uit de villa te zetten”. Coldeweijer denkt dat Monique voelt dat zij binnenkort het huis zal moeten verlaten en nu al gratis meubels probeert te verzamelen.

“Monique heeft momenteel bijna geen inkomsten, dus het wordt nog spannend hoe ze dit moet gaan betalen. Daarom is ze angstvallig op zoek naar sponsordeals”, lacht Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl