Foto: Play4

Monique Westenberg en André Hazes zijn al een tijdje samen op vakantie. Vorige maand nam Monique samen met haar zoontje het vliegtuig richting de Verenigde Staten om er de zanger André Hazes te gaan vergezellen.

“Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn”, schreef Monique een maand geleden op Instagram.

Sindsdien is het akelig stil op de sociale media van Monique, maar dat was en is blijkbaar de bedoeling. ”Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”, ging Monique verder.

Yvonne Coldeweijer pakte op haar sociale media uit met een megascoop, ze is aan de weet gekomen dat Monique en André gaan trouwen.

“Monique en André are back together”, geeft Yvonne in een teaser op haar sociale media prijs. Op die manier probeert Yvonne de mensen ervan te overtuigen om een tientje te betalen om de volledige video met 6 scoops te bekijken.

“Ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen”, schijnt Yvonne Coldeweijer te weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl