Qmusic

Hoeveel kost de prachtige woning van Marieke Elsinga in Amsterdam? Marieke en haar partner Sander gaan verhuizen en verkopen hun dubbele bovenhuis. Hoeveel moet dat kosten?

Nu Marieke bevallen is van haar tweede kindje, vermoedt Party dat de woning te klein is geworden en dat het jonge gezin uitkijkt naar iets groters. Maar waaraan mogen potentiële kopers zich verwachten als ze het familiehuis van Marieke Elsinga in Amsterdam gaan bezichtigen?

“Het is een prachtig en goed onderhouden familiehuis in een van Amsterdams meest gewilde straten”, pakt Party uit met een stevig verkooppraatje. “Ideaal gelegen op slechts vijf minuten van het Vondelpark. De buurt biedt alles voor een levendige, gezinsvriendelijke levensstijl”, klinkt het bij een vastgoedmakelaar in Party. Hoeveel kost de woning?

Marieke Elsinga stelt haar woning te koop voor zo’n 1.485.000 euro. Mocht het huis aan die prijs de deur uitgaan, dan boekt het koppel daar alvast een mooie winst op.

De presentatrice en haar partner Sander kochten de woning immers aan voor 1.252.500 euro en vestigden er een hypotheek op van zo’n 779.600 euro. En dat zou beteken dat ze mogelijks zowat 232.500 euro winst op kunnen maken. Tenminste als het pand verkocht raakt aan de vraagprijs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl