RVD

Prinses Ariane droeg op Koningsdag een prachtige bliksemschicht als sieraad om de hals. Maar nu lekt ook het prijskaartje uit van dat ‘juweeltje’. En dat is niet min!

“Met een moeder met een penchant voor opvallende sieraden moesten en zouden prinses Amalia, Alexia en Ariane geen juwelen-muurbloempjes worden”, lezen we op de website ‘All Things Amalia’. En één juweel dat prinses Ariane droeg wordt aangehaald als perfect voorbeeld…

De bliksemketting die de jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima droeg tijdens Koningsdag is er eentje van het Argentijnse merk Aracano, en dat past natuurlijk bij haar latina-afkomst. Maar wie de opvallende halsketting ook wel dragen zal diep in de buidel moeten tasten…

Het sieraard is niet meteen subtiel te noemen, maar straalt wel een ‘sterke en elegante’ sfeer uit. Er hangt eveneens een sterk prijskaartje aan het juweel. Hoeveel kost de bliksemketting die prinses Ariane droeg op Koningsdag?

Het officiële Thunder-juweel van Aracano kost zowat 650 dollar, lezen we op All Things Amalia, al zijn er wel goedkopere varianten te vinden van dergelijk bliksemschichtjuweel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl