Foto: VTM

Op televisie zien we hem voorlopig niet meer, maar nu blijkt Matthijs van Nieuwkerk zijn comeback te maken via een opvallende filmrol. Wat is er aan de hand?

Matthijs van Nieuwkerk duikt samen met zijn maatje Rob Kemps op in de nieuwe film van Martin van Waardenberg, waarin hij nota bene een politieagent speelt. Beau van Erven Dorens reageert verbaasd…

Bij Humberto geeft Beau van Erven Dorens toe dat hij al ‘jarenlang probeert’ om vruchteloos Matthijs van Nieuwkerk aan zijn talkshowtafel te krijgen, en dan duikt hij plots op in een film? Hoe is Martin van Waardenberg in dat huzarenstukje geslaagd?

“Ik was wel fan van dat programma over die Franse chansons. Ik vond dat echt een heel leuk duo. Daar kon ik van genieten. Toen had ik twee agenten nodig die een slecht bericht komen brengen. Ik dacht: dan moet ik een duo hebben, en dat werden hen”, publiceert Mediacourant een uitspraak van Martin van Waardenberg. Het werd trouwens een erg dramatische scène…

“Een hele dramatische scène, maar ik zit echt alleen maar naar hem te kijken”, benadrukt Beau van Erven Dorens bij Humberto wanneer een fragment uit de film getoond wordt waarin Matthijs van Nieuwkerk opdraaft als agent. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl