Foto: Vipnieuws.nl

André Hazes en zijn zus Roxeanne hebben de strijdbijl begraven en nu lijken ze klaar om samen een frontale aanval te openen op hun moeder. Wordt dit de ondergang van Rachel Hazes?

André en Roxeanne hebben het bijgelegd met elkaar en stonden zelfs samen op het podium van DNA SIngers. Maar broer en zus Hazes zouden niet enkel hun ruzie hebben bijgelegd, ze zouden ook snode plannen smeden om hun moeder Rachel ten val te brengen. Wat is er aan de hand?

“Volgens bronnen hebben André en Roxeanne besloten de krachten te bundelen in de strijd tegen hun moeder, met betrekking tot de rechten van Hazes”, bericht roddelkanaal RealityFBI. De reden is duidelijk…

“André heeft altijd aangegeven dat er voor hem maar één ding belangrijk is: ‘dat er goed wordt omgegaan met de naam Hazes’, iets wat hij nu samen met zijn zus in handen wil krijgen”, voegt het juicechannel eraan toe. Eén ding is duidelijk…

Rachel Hazes lijkt zich aan een frontale aanval van haar beide kinderen te mogen verwachten. Dreigt er opnieuw een openlijke Hazes-ruzie de media te gaan domineren?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl