VTM

Opvallend nieuws over Gerard Joling. Kreeg Geer een spreekverbod opgelegd? Daar lijkt het wel op. Wat is er aan de hand?

Gerard Joling heeft een exclusief contract met RTL 4 en wordt daar ook rijkelijk voor beloond. Nu blijkt dat RTL-baas Peter van der Vorst Gerard Joling verboden heeft om nog te praten in talkshows op SBS 6. Al stelt er zich één probleem…

Natuurlijk is Gerard Joling ook zanger en promoot hij zijn muziek graag via alle mogelijke wegen. Een nummer brengen bij de concurrentie is hem toegestaan door zijn televisiebazen, maar achteraf in gesprek gaat wordt hem verboden. En daar komt stilaan kritiek op…

Zo was er reeds een pijnlijk moment bij De Oranjezondag van Hélène Hendriks waar Gerard Joling verzocht werd na zijn optreden even plaats te nemen op de studiobank, maar dat bracht hem dus in een lastig parket. Na de reclameonderbreking was Gerard Joling dan ook plotsklaps verdwenen. Kan dit zomaar?

“Ik zag Gerard Joling zitten bij Hélène en die mag dan wel zingen, maar niets zeggen en dan denk ik: jongens, kom nou eens op, laten we nou gewoon eens volwassen worden met z’n allen. Waar zijn we nou mee bezig?” sneert René van der Gijp bij Vandaag Inside richting het spreekverbod dat Gerard Joling kreeg van zijn tv-baas Peter van der Vorst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl