Foto: Vipnieuws

Droevig nieuws over Rob de Nijs. De ziekte van de zanger op rust heeft een alsmaar grotere impact op zijn gezin. Het gedrag van Robs jongste zoon Julius ten opzichte van zijn vader is zichtbaar veranderd de afgelopen weken. Wat is er aan de hand?

“Hij kijkt me de laatste tijd niet meer aan als hij me een knuffel geeft voordat-ie naar bed gaat’, klinkt het bij Rob de Nijs in Libelle. De reden wordt al snel pijnlijk duidelijk…

“Ik ben er met Julius over gaan praten en hij zei: ‘Als ik papa niet te veel in de ogen kijk, heb ik straks niet zo veel pijn als hij er niet meer is.’ Dat is verdrietig hé”, verduidelijkt echtgenote Jet in Libelle het gewijzigde gedrag van hun zoon. En dan is één ding duidelijk…

De achtjarige Julius beseft maar al te goed dat hem nog maar weinig tijd rest met zijn vader en lijkt schrik te hebben zijn vader te verliezen. En wie kan hem dat kwalijk nemen? Julius beleefde immers op zijn jonge leeftijd al bijzonder heftige momenten met zijn vader die aan de ziekte van Parkinson lijdt..

Zo was het Julius die de hulpdiensten moest bellen toen Rob de Nijs onwel werd en Jet hem de eerste zorgen aan het toedienen was. “Ik vind het nog altijd bewonderenswaardig hoe hij dat toen heeft gekund”, klonk het toen bij een trotse mama Jet in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl