Foto: Brunopress.nl

Eloise van Oranje lijdt een hectisch leven. En dan mogen we toch niet vergeten hoe zwaar de combinatie ‘influencer en royal’ werkelijk is. Moeten we medelijden hebben met gravin Eloise?

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien benadrukt dat ze na haar maandenlange stage in New York ontzettend vermoeid was. Na haar trip naar New York had ze echt nood aan vakantie en besloot ze naar Italië te reizen voor wat vakantie. Al liep het daar ‘per ongeluk’ even fout.

“Wat is Italië toch een fantastisch land”, schrijft Eloise op Instagram. “We begonnen onze reis in de prachtige heuvels van Toscane, vervolgens hebben we een paar dagen doorgebracht in Florence, zijn (per ongeluk) naar Rome gegaan en eindigden in Verona.” Wie is er nu nog niet ‘per ongeluk’ in Rome beland? Het is iets wat de besten kan overkomen? Deze ‘flater’ van de gravinfluencer buiten beschouwing gelaten verliep de reis van Eloise voorspoedig… Eloise formuleert het als volgt…

“Telkens wanneer ik in Italië ben, kom ik volledig tot rust, vooral omdat ik met mijn beste vriendinnen ben. Ik had dit echt nodig”, benadrukt Eloise hoe zwaar haar leven is. Al lijkt niet iedereen daarvan overtuigd…

Zo klinkt er in de reacties enorm veel kritiek op de ‘elitaire’ Eloise die niet lijkt te beseffen hoe bevoorrecht ze wel is en als ‘zelfverklaard milieuactiviste’ van het ene vliegtuig in het andere lijkt te hoppen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl