RVD - Patrick van Ernst

Alexia is klaar met haar examens op het Atlantic College in Wales en daar hoorde meteen ook een diploma-uitreiking bij. Al blonk één iemand uit door afwezigheid… Is er ruzie tussen Alexia en ‘grote zus’ Amalia?

Het einde van de examens wordt aan het UWC Atlantic College gevierd met de traditionele Leavers’ Celebration. De scholieren krijgen er ook een soort diploma al horen ze wel pas begin juli of ze ook daadwerkelijk geslaagd zijn. 

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Ariane reisden af naar Wales om de Leavers’ Celebration van Alexia bij te wonen. En dan valt natuurlijk één iets meteen op…

Amalia reisde niet mee af voor de viering, lezen we in Het Laatste Nieuws. Is er ruzie tussen de zussen of was het gewoon een agendaprobleem? Eén ding is duidelijk…

De Leavers’ Celebration was een plechtige ceremonie, wat niet verwonderlijk is met royals als prinses Alexia en de Spaanse kroonprinses Leonor, maar de beelden die op TikTok circuleren van het afsluitende feestje onder de scholieren zelf, tonen heel andere taferelen. 

Gelukkig maar! Een afscheid van je middelbare schooltijd moet toch op gepaste wijze, zónder ouders, gevierd worden?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.nl